Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Het leukste kraamcadeau bij geboorte van een jongen

Je vriendin bevalt van een jongen en je hebt geen idee wat je haar moet geven? Of is heeft je zus een zoon gekregen en wil je een origineel kraamcadeau geven? Het is soms best lastig om een passend en origineel kraamcadeau te vinden. Gelukkig ben je hier op het juiste adres! Lees nu deze blog vol met tips over kraamcadeautjes bij de geboorte van een jongen en doe je inspiratie op!

 

Kraamcadeautip voor een jongen 1:

Geef een baby armbandje! Baby armbandje Timon bijvoorbeeld. Echt een bijzonder, persoonlijk cadeau. Dit armbandje is echt een stoer armbandje, waardoor het echt geschikt is als cadeau wanneer er een jongentje geboren is. Wij graveren deze armbandjes zelf, met een wat stoerder lettertype. Net even anders dus als de standaard gegraveerde baby armbandjes met naam.

 

Kraamcadeautip voor een jongen 2:

Geef een leuke decoratie voor het babykamertje van de kleine cadeau. Hiervoor moet je de pasgeboren ouders natuurlijk wel een goed kennen en weten wat de style van de inrichting van het babykamertje is. Maar hoe leuk is het om bijvoorbeeld een muurdecoratie voor het babykamertje te geven waarin de tekst van het geboortekaartje verwerkt is? Kijk hiervoor eens op de pagina: babykamerdecoraties met tekst.

 

Kraamcadeautip voor een jongen 3:

Geef een cadeau waarmee ouders herinneringen vast kunnen leggen van de kleine babyboy. Dit wordt altijd erg gewaardeerd door jonge ouders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bewaarbuisjes van het eerste haarlokje en het eerste tandje, een ‘leuke uitspraken boekje’ of mijlpaalkaarten. Dit laatste zijn kaarten die je bij de baby op de foto zet. Daar staat dan bijvoorbeeld op: mijn eerste stapjes zet ik op… Mijlpaalkaarten worden bij ons veel verkocht en worden erg gewaardeerd als leuk en betaalbaar kraamcadeautje!

 

Kraamcadeautip voor een jongen 4:

Een andere tip voor een leuk, persoonlijk kraamcadeau is een speenkoord met naam. Vooral onze lederen variant wordt veel verkocht als kraamkado bij de geboorte van een jongen. De stoere look maakt hem erg geschikt voor jongens. Je vindt onze originele, handgemaakte speenkoorden met naam op op de pagina Speenkoorden met naam.

 

Kraamcadeautip voor een jongen 5:

Wil je een speciaal cadeau geven voor de moeder van de pasgeboren baby: Zooza is specialist in het ontwerpen van de allermooiste mama-sieraden. Zowel mama armbanden als mama kettingen, je vindt ze beide in onze webshop. In vele kleuren, soorten en maten. Als je gaat voor een mamasieraad dan geef je natuurlijk echt een heel persoonlijk en uniek cadeau! Ook heel geschikt bij de geboorte van een tweede of derde kind. Bekijk al onze designs hier!

 

Kraamcadeautip voor een jongen 6:

Ook voor kersverse papa’s hebben wij mooie sieraden. Dus, zoek je een persoonlijk cadeau voor de vader van de pasgeboren baby? Je shopt ze bij Zooza! Heb je speciale wensen en vind je deze niet terug in onze webshop? Neem contact op , wij maken ook sieraden op maat. Alle papa sieraden bekijken? Dat doe je hier!

 

Kraamcadeautip voor een jongen 7:

Het allerleukste is het natuurlijk als je een persoonlijk cadeau geeft. En hoe leuk is het dan om de naam van het kindje in het cadeau te laten verwerken? Bekijk de pagina ‘Kraamcadeau met naam‘ en ontdek de leukste cadeaus met naam!

 

Kraamcadeautip voor een jongen 8:

Last but not least: geef een geboortekoffertje met naam als kraamcadeau! Wij laten alle koffertjes professioneel bedrukken door Marieke van Koffertje en co. Een tip bij geboorte van een jongen is bijvoorbeeld het geboortekoffertje ‘Vogel’. Liever een ander geboortekoffertje met naam en specificaties? Je shopt ze hier! Met een gepersonaliseerd koffertje geef je echt een uniek kraamcadeau wanneer je op kraamvisite gaat bij een jongen!