Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Kraamcadeautips bij geboorte van een meisje

Je collega bevalt van een meisje en je hebt geen idee wat je haar moet geven? Of heeft je zus een dochter gekregen en wil je haar echt een origineel cadeau geven? Lees dan deze blog, vol met tips wat te geven als kraamcadeautje bij de geboorte van een meisje.

Tip 1:

Geef een baby armbandje. Altijd leuk en waardevol om te bewaren voor later.

Tip 2:

Wil je een heel speciaal cadeau geven dan is bijvoorbeeld leuk om met een tekst die bijzonder is voor de ouders te laten verwerken in je cadeau. Een leuke muurdecoratie bijvoorbeeld, voor op het babykamertje. Hierop kun je dan de tekst van het geboortekaartje laten zetten. Of de doop of opdraagtekst. Misschien is er een liedje dat de ouders altijd voor het kindje zingen. Deze kan je natuurlijk ook af laten drukken, op een houtschijf bijvoorbeeld. Ook de naam en geboortespecificaties kun je laten afdrukken, zoals in dit voorbeeld.

Tip 3:

Een wat neutraler cadeau, wat altijd erg gewaardeerd wordt zijn mijlpaalkaarten. Dit zijn kaarten die bij de kleine gezet worden op de foto. Op de kaart staat bijvoorbeeld ‘mijn eerste tandje’, of ‘vandaag ben ik 3 maanden oud’.

Tip 4:

Opzoek naar een kraamcadeau speciaal voor de kersverse moeder? Geef dan één van onze mama sieraden. Een mooie mama armband bijvoorbeeld, waarin wij de naam van haar kind(eren) graveren. Of een mama ketting met daaraan de initialen van de naam / namen van haar kind(eren).

Tip 5:

Ook wanneer je een cadeau zoekt voor een kersverse papa dan hebben wij genoeg aanbod. Onze papa sieraden variëren van hippe kralenarmbanden met de initialen van zijn kinderen tot stoere leren herenarmband waarin wij de namen of geboortedata van zijn kinderen verwerken.

Tip 6:

Opzoek naar een klein kraamcadeautje? Dan zijn onze bewaarbuisjes voor het eerste haarlokje en eerste tandje een leuk idee. Een klein cadeautje, maar met heel veel waarde voor later! Een ander leuk, klein kraamcadeautje voor een meisje is bij voorbeeld een leuk baby haarbandje. Of een setje met een bijtring en een knuffeldoekje.

Tip 7:

Wat ook leuk is om te geven als kraamcadeau is een speenkoord met naam. Zo’n speenkoord vinden jonge ouders superhandig. Je maakt hiermee namelijk het fopspeentje vast aan de kleding van de kleine. Zo hoeven ze dus nooit meer te zoeken naar het speentje (wat normaal gesproken áltijd kwijt is). Zo geef je een persoonlijk èn praktisch kraamcadeau!