Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

7 Tips voor zwangerschapsonthulling

Unieke zwangerschapsaankondigingen

Opzoek naar een idee om aan jullie vrienden en familie te laten weten dat jullie in verwachting zijn? Lees dan deze blog vol tips over zwangerschapsonthullingen!

Het is natuurlijk wel een momentje…dat je je ouders verteld dat ze opa en oma worden. Dat je je zus verteld dat jullie (misschien wel eindelijk!) zwanger zijn. Of dat je je vrienden verteld dat jullie tweede, derde, vierde (en ga zo maar door) kindje onderweg is. Een superleuk, feestelijk moment waar wij graag een leuke bijdrage aan leveren.

 

Tip 1 zwangerschapsaankondiging: servies met tekst

Een super origineel idee om je zwangerschap aan te kondigen. Volgens ons alleen bij ons verkrijgbaar: servies met tekst. De tekst mag je zelf bedenken! Wij zorgen dat de tekst op een bord, in een (soep)kom of een koffie- of thee mok komt te staan. 

Je nodigt je familie of vrienden uit en met elke slok of hap wordt de tekst meer zichtbaar. Zie je het voor je? Dat je moeder opeens onderin haar koffiekopje leest dat ze oma wordt? Of dat je zus op haar bord leest dat ze tante wordt? Met het servies met tekst heb je echt een unieke zwangerschapsaankondiging én geef je je familie en/of vrienden direct een mooi aandenken aan dit mooie moment.

 

Tip 2 zwangerschapsonthulling: armbandje grote broer of zus

Ook zo’n leuk idee. Laat jullie andere kind(eren) een armbandje dragen met daarop ‘grote zus’ of ‘grote broer’. Of draag zelf een armbandje met daarop de tekst ‘papa’ of ‘mama’. Nodig je familie en vrienden uit en laat je nieuwe armband zien. Of zullen ze het zelf zien?

Ook de armbandjes maken wij zelf en zijn dus geheel naar eigen wens samen te stellen. Mail ons gerust als je specifieke wensen hebt. We helpen je graag!

 

Tip 3 zwangerschapsaankondiging: rompertje met tekst

Wil je je ouders op een leuke manier vertellen dat ze opa en oma worden? Of wil je je (schoon)broer  en (schoon)zus laten weten dat zij oom en tante worden? Bestel dan één van onze leuke rompertjes met tekst. Bijvoorbeeld het rompertje met de tekst ‘jullie worden opa en oma‘ of het rompertje met de tekst ‘jullie worden oom en tante’. Pak het rompertje leuk in en geef het cadeau. Wat zullen ze de aanstaande opa’s, oma’s, ooms en tantes verrast zijn!

 

Tip 4 zwangerschapsonthulling: slabbetje met tekst

Nog zo’n leuke tip; onze super leuke slabbetjes met tekst. Doe het slabbetje met de tekst ‘ik word grote broer‘ om bij de grote broer in spe. Of het slabbetje ‘ik word grote zus‘ bij de grote zus in spe. (Of allebei natuurlijk. 😉 ) Nodig je familie en vrienden uit voor een etentje en kijk hoe lang het duurt voordat ze het door hebben… Spannend!

 

Tip 5 zwangerschapsaankondiging; koffertje

Hoe leuk is het om de aanstaande opa en oma (of oom en tante, of…) een logeerkoffertje cadeau te geven! Je kunt eventueel het koffertje vullen met wat kleine cadeautjes. Je shopt zo’n koffertje hier. Als de kleine er eenmaal is, is het koffertje natuurlijk leuk te gebruiken als logeerkoffertje.

Tip 6 zwangerschapsonthulling voor je socials

Onze houten badges zijn superleuk om te gebruiken voor jullie onthulling via Facebook of Instagram. Je geeft de houten badge aan grote broer of grote zus en legt dit vast met een camera…posten maar! Je kunt de foto natuurlijk ook leuk in een lijstje doen en aan opa of oma geven. 

Heb je zelf een idee over hoe jullie de mensen om jullie heen willen laten weten dat jullie zwanger zijn en kunnen we je daarmee helpen? Laat het ons weten, we doen niets liever!

 
Al onze zwangerschapsonthullingen bekijken? Klik dan hier
 
 
Veel succes met de bekendmaking van jullie zwangerschap!