Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

4 Tips voor een leuke Moederdag

Ideetjes voor een leuke Moederdag

Jaaaa, welke mama wil het niet? Een dag in de watten gelegd worden, cadeautjes, lieve woorden. Elke moeder toch? In deze blog een aantal leuke tips voor een Moederdag om nooit te vergeten ;-).

 

Moederdagtip 1 : zelfgemaakte cadeaus

Tja…het is zo; vaak belanden die cadeaus, als de kids het eenmaal vergeten zijn al gauw in de prullenbak. Bij mij wel tenminste.

Maar toch, Moederdag is geen Moederdag zonder zelfgemaakte knutsels. Het handje van vingerverf, het voetje afgedrukt in het gips, bloempotjes, koffiemokjes met tekst. Het blijft gewoon schattig en kan niet ontbreken op Moederdag.

 

Moederdagtip 2 :ontbijtje op bed

Nog zo eentje die niet mag ontbreken: ontbijt op bed. En dan het liefst klaargemaakt door de kinderen zelf. Dus een gekookt eitje dat je zo op kunt drinken en halfgare croissants, heerlijk! 

En ja, daarna heb je kruimels in bed. Gelukkig mag moeders op Moederdag geen klusjes doen dus dat lossen papa en de kids natuurlijk op ;-).

 

Moederdagtip 3 : alles wordt voor haar gedaan

Wat mij betreft de belangrijkste tip! Ze doet het hele jaar alles…voor iedereen. Laat haar vandaag gewoon even niets doen dan genieten! Dus, boodschapje doen, koffie met een chocolaatje erbij, wijntje, voetenbankje, massage, muziekje,  het hele rattenplan. 

 

Tip 4 : een mooi, persoonlijk cadeau

Last but not least; een mooi persoonlijk cadeau. Een cadeau waaraan ze kan merken dat jullie er echt moeite in hebben gestoken.

Laat je daarvoor nu juist op de goede website zijn :-).

De allerleukste, persoonlijke Moederdagcadaeaus zijn wat ons betreft: gepersonaliseerde sieraden. Sieraden waar de namen van haar kindereb (en geliefde) in gegraveerd zijn. of waar de initialen van haar gezin aan hangen.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie, goudkleurige ketting met de initialen van haar kinderen, een stoere leren armband met gegraveerde labels, of wat dacht je van deze set armbanden, 1 voor moeder, 1 voor dochter? 

Heb je zelf een idee over een sieraad die je zou willen geven voor Moederdag? Laat ons met je meedenken, wij ontwerpen graag maatwerk!

Al onze mamasieraden bekijken? Klik dan hier.  

Naast sieraden hebben wij natuurlijk ook nog andere cadeaus die leuk zijn om te geven op Moederdag. Voor moeders, oma’s of voor aanstaande moeders. Of misschien wel voor iemand die voelt als je moeder.

Wat bijvoorbeeld leuk is, is een leuke uitspraken boekje waar ze de uitspraken van de kleine voor altijd in kan bewaren. Of Mijlpaalkaarten, voor de leukste foto’s met de kleine. Voor aanstaande mama’s is het kraambezoekboek een leuke tip!

Vind je het moeilijk om een cadeau te kiezen? Dan kun je natuurlijk altijd nog kiezen voor een cadeaubon. Zo kan ze zelf een cadeautje uitzoeken in de webshop.

 

Rest ons niets meer dan je een hele fijne Moederdag toe te wensen!

Veel succes met de voorbereidingen!