Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Tips voor Moederdag

Ideetjes voor een leuke Moederdag

Jaaaa, welke mama wil het niet? Een dag in de watten gelegd worden, cadeautjes, lieve woorden. Elke moeder toch? In deze blog een aantal leuke tips voor een Moederdag om nooit te vergeten ;-).

 

Tip 1 : zelfgemaakte cadeaus

Tja…het is zo; vaak belanden die cadeaus, als de kids het eenmaal vergeten zijn al gauw in de prullenbak. Bij mij wel tenminste.

Maar toch, Moederdag is geen Moederdag zonder zelfgemaakte knutsels. Het handje van vingerverf, het voetje afgedrukt in het gips, bloempotjes, koffiemokjes met tekst. Het blijft gewoon schattig en kan niet ontbreken op Moederdag.

 

Tip 2 :ontbijtje op bed

Nog zo eentje die niet mag ontbreken: ontbijt op bed. En dan het liefst klaargemaakt door de kinderen zelf. Dus een gekookt eitje dat je zo op kunt drinken en halfgare croissants, heerlijk! 

En ja, daarna heb je kruimels in bed. Gelukkig mag moeders op Moederdag geen klusjes doen dus dat lossen papa en de kids natuurlijk op ;-).

 

Tip 3 : alles wordt voor haar gedaan

Wat mij betreft de belangrijkste tip! Ze doet het hele jaar alles…voor iedereen. Laat haar vandaag gewoon even niets doen dan genieten! Dus, boodschapje doen, koffie met een chocolaatje erbij, wijntje, voetenbankje, massage, muziekje,  het hele rattenplan. 

 

Tip 4 : een mooi, persoonlijk cadeau

Last but not least; een mooi persoonlijk cadeau. Een cadeau waaraan ze kan merken dat jullie er echt moeite in hebben gestoken.

Laat je daarvoor nu juist op de goede website zijn :-).

De allerleukste, persoonlijke Moederdagcadaeaus zijn wat ons betreft: een mooie, goudkleurige ketting met de initialen van haar kinderen, een stoere leren armband met gegraveerde labels, of wat dacht je van deze set armbanden, 1 voor moeder, 1 voor dochter?

 

Heb je zelf een idee over een sieraad die je zou willen geven voor Moederdag? Laat ons met je meedenken, wij ontwerpen graag maatwerk!

Al onze mamasieraden bekijken? Klik dan hier.  

 

 

Veel succes met de voorbereidingen voor Moederdag!