Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

4 Tips voor Vaderdag

Ideetjes voor een superleuke Vaderdag

Jaaaa, welke papa wil het niet? Een dag in de watten gelegd worden, cadeautjes, lieve woorden. Elke vader toch? In deze blog een aantal leuke tips voor een Vaderdag om nooit te vergeten ;-).

 

Tip 1 : zelfgemaakte cadeaus

Tja…het is zo; vaak belanden die cadeaus, als de kids het eenmaal vergeten zijn al gauw in de prullenbak. Bij ons wel tenminste.

Maar toch, Vaderdag is geen Vaderdag zonder zelfgemaakte knutsels. Het handje van vingerverf, het voetje afgedrukt in het gips, bloempotjes, koffiemokjes met tekst. Het blijft gewoon schattig en kan niet ontbreken op Vaderdag.

 

Tip 2 : ontbijtje 

De meeste mannen zijn volgens mij toch niet zo van de ontbijtjes op bed. Maar een uitgebreid ontbijt met het hele gezin aan tafel is natuurlijk wel iets wat bij Vaderdag hoort. En dan het liefst klaargemaakt door de kinderen zelf. Dus een gekookt eitje dat je zo op kunt drinken en halfgare croissants, heerlijk! 

 

Tip 3 : alles wordt voor hem gedaan

Het lekkerste wat er is voor alle papa’s: een dagje niks doen en lekker verzorgd worden! Laat hem genieten van het kijken naar een voetbalwedstrijd, met zijn favoriete biertje en maak een uitgebreid diner voor hem. Of beter nog, neem hem lekker mee uit eten!

 

Tip 4 : een mooi, persoonlijk cadeau

Last but not least; een mooi persoonlijk cadeau. Laat je daarvoor nu juist op de goede website zijn :-).

De allerleukste, persoonlijke Vaderdagcadaeaus zijn wat ons betreft: een gave mat zwarte kralenarmband met gegraveerde initialen, een stoere leren armband met de namen van zijn kind(eren) of wat dacht je van onze papa armband met lavakralen? Elke lavakraal geeft symbolisch 1 van zijn kinderen aan.

 

Heb je zelf een idee over een sieraad die je zou willen geven voor Vaderdag? Laat ons met je meedenken, wij ontwerpen graag maatwerk!

Al onze papasieraden bekijken? Klik dan hier.  

 

 

Veel succes met de voorbereidingen voor Vaderdag!

 
 

Van 15 juli t/m 1 augustus zijn wij op vakantie. 

Bestellen kan wel in deze periode, wij verzenden echter pas weer vanaf 2 augustus.