Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Zooza Babytextiel

Breadcrumbs

Baby

Zooza wiegden wafelstof bordeaux

34.95

Zooza Babytextiel

Heb jij jouw baby uitzet lijstje al helemaal afgevinkt? Is het babykamertje al af en heb je al de benodigde baby producten al in huis? Of zit je nog in de fase dat je inspiratie aan het opdoen bent op het gebied van de baby uitzet. In dat laatste geval zit je hier goed!

Handgemaakt babytextiel

Alles wat je op deze pagina vindt,  wordt met de hand gemaakt. Met heel veel liefde en precisie. Ergens anders vind je deze producten dus zeker niet! Dat is leuk, want dan weet je zeker dat je iets unieks in huis haalt. Bovendien weet je zeker dat wat je in huis haalt, op een eerlijke manier gemaakt is.

Wafelstofjes, zachte stofjes…

Ontdek welke fijne stofjes wij gebruiken voor het maken van wiegdekentjes, wikkeldeken en badcapes! Heb je specifieke wensen? Zie je bijvoorbeeld een baby deken in een hele mooie stof maar had je daar liever een wikkelcape van gehad? Geen probleem! Omdat wij maatwerk leveren kunnen wij jouw baby textiel naar wens voor je maken!

Babytextiel als kraamcadeau of babyshowercadeau

Wil je écht iets speciaals geven tijdens een kraamfeest of babyshower? Ga dan voor Zooza’s babytextiel! Uniek, duurzaam en waardevol.