Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Babykamerdecoratie

Breadcrumbs

Babykamerdecoratie

Babykamerdecoraties

Opzoek naar uniek babykamerdecoraties? Dan ben je bij Zooza aan het juiste adres! Onze houten decoraties worden gemaakt van gebruikt hout (meestal pallethout of steigerhout). Lekker duurzaam dus. Al de producten van gebruikt hout worden met de hand (oke, en met gereedschap) gemaakt. Unieker kan dus niet! Wil je echt iets origineels dan bestel je het dus bij Zooza. Specifieke wensen? Neem contact op, wij helpen je graag!

Naast onze producten van gebruikt hout hebben wij ook een aantal ‘opknappertjes’. Hobbelpaardjes bijvoorbeeld die wij een tweede leven gunnen. Geheel gerestaureerd en met een stevige beits afgelakt. Heb je zelf een opknappertje in huis en wil je deze een nieuwe look laten geven? Ook daarmee helpen we je graag!

Originele items die de styling van het baby slaapkamertje compleet maken!

Ook onze stoffen decoraties worden met heel veel liefde en zorg met de hand gemaakt. Denk hierbij aan kleine kussentjes, mooie badcapes en wiegdekens. Gemaakt van stoffen  van de hoogste kwaliteit en ook nog eens hip in design. Echte eyecatchers in het baby- of kinderkamertje dus.

Wil je jouw babykamerdeco door ons op maat laten maken?

Dat kan! Geef door wat je wensen zijn dan denken wij met je mee. Stuur gerust een mail naar contact@zooza.nl om je wensen op het gebied van de inrichting van het babykamertje te bespreken.

Wil je het babykamertje decoreren met producten waar een tekst op staat?

Bij Zooza shop je jouw unieke items. Kies bijvoorbeeld voor onze cirkels waar je de tekst van het geboortekaartje op laat zetten. Of de dooptekst of Bijbeltekst die de kleine meekreeg bij het opdragen. Misschien kies je liever voor een zelfverzonnen tekst of voor de tekst van jullie favoriete liedje. Of wat dacht je van de naam en specificaties van het kindje? Het is allemaal mogelijk!

Zelf niet zo creatief in het bedenken van teksten?

Kies dan voor de cirkels waar wij al een tekst op gedrukt hebben. Ook leuk als cadeautje bij zwangerschap, babyshower, geboorte, kinderdoop of opdragen!