Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Cadeau bij dopen of opdragen

Breadcrumbs

Cadeaus

Muurcirkel babykamer gepersonaliseerd

29.95

Doopcadeau / opdraagcadeau

Opzoek naar een origineel, persoonlijk cadeau bij dopen of opdragen? Dan bent u bij Zooza aan het juiste adres! Wij maken cadeautjes graag zo persoonlijk mogelijk. De cadeaus die je op deze pagina ziet zijn allemaal te personaliseren. Dat doen wij graag, met heel veel plezier!

Schilderijtje met tekst

Als een kindje gedoopt wordt of opgedragen, dan is het natuurlijk mooi om de ouders te verrassen met een muurdecoratie met een mooie bijbeltekst. Of met de tekst van een mooi christelijk kinderliedje bijvoorbeeld. Al onze muurdecoraties worden met de hand gemaakt, je kunt het dus zo persoonlijk maken als je maar wilt.

Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een schilderij / muurcirkel / houtschijf te laten maken met de naam, de geboortedatum en de doop- of opdraagdatum erop. Of de tekst die de ouders zelf hebben uitgekozen, die van het geboortekaartje.

Sieraden met bijbeltekst

Ook onze sieraden maken wij zelf, waardoor je deze ook kunt personaliseren. Zie je op de pagina bijvoorbeeld een mama armband of papa armband met de namen van zijn of haar kinderen? Je kunt er ook voor kiezen om niet alleen de naam van het kindje te laten graveren, maar ook de doop- of opdraagdatum. Of wat dacht je van een mooie verwijzing naar een bijbeltekst?

Weet je niet zeker of jouw idee door ons waargemaakt kan worden? Neem gerust contact op,  we zoeken graag samen naar een gepaste oplossing.