Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Kerstcadeaus

Écht een persoonlijk cadeau geven?

Ga deze kerst dan voor de producten in de webshop van Zooza! Wat dacht je bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd sieraad? Voor je moeder een mooie ketting met daaraan de namen van haar kinderen. Voor je vader een armband met daaraan de initialen van zijn kinderen. Voor je kleine nichtje een armbandje met een bedeltje eraan waar wij haar naam op graveren. En voor je zus die zwanger is een leuk setje bewaarbuisjes voor het eerste haarlokje en het eerste tandje.

In onze webshop vind je voor ieder wat wils!

Deze kerst aan je familie laten weten dat jullie zwanger zijn? Superleuk! Ga dan voor onze dinerborden waar wij een tekst op ‘schrijven’. Kies zelf je eigen tekst, je kunt zelfs voor ieder persoon aan de dinertafel een tekst bedenken. Zwanger van jullie tweede kindje? Dan kun je ook gaan voor onze slabbetjes met de tekst ‘grote zus’ of  ‘grote broer’.

Ook voor de allerkleinsten hebben wij mooie cadeautjes voor onder de boom. Een slabbetje bijvoorbeeld, of slofjes. Liever iets persoonlijker? Dat is onze specialiteit! Kies dan voor een baby armbandje met naam of voor onze speenkoorden met naam!