Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Overige Kraamcadeaus

Breadcrumbs

Kraamcadeaus

Kraamcadeaus

Als het gaat om kraamcadeaus ben je natuurlijk bij ons aan het goede adres.  Van babyslofjes tot speenkoorden, van rompertjes met grappige teksten tot mijlpaalkaarten. Je shopt het allemaal in onze webshop!

Kraamcadeautje nodig?

Je zus is net bevallen van haar eerste kindje en je wilt haar echt iets speciaals geven. Of je collega heeft een kindje gekregen en je zoekt een gepast cadeau. In de webshop van Zooza vind je voor elk budget een leuk, origineel kraamcadeau. 

Heb je geen idee wat je moet kiezen? Doe dan inspiratie op door het lezen van de blog ‘Het leukste kraamcadeau bij geboorte van een jongen’ of ‘Kraamcadeautips bij geboorte van een meisje’

Persoonlijk kraamcadeau geven?

Wil je echt een uniek kraamcadeautje geven? Ga dan voor een kraamcadeau met naam. Wat dacht je bijvoorbeeld van een papa-armband, een mamaketting of een baby armbandje met naam? Of een speenkoord met naam?

Tevens een origineel cadeau bij geboorte is een kraamkado met tekst. Wij ontwerpen unieke babykamerdecoraties waarop wij een tekst naar keuze zetten. Dat kan bijvoorbeeld de tekst van het geboortekaartje zijn. Maar het kan natuurlijk ook een persoonlijk tekst of dooptekst zijn. 

Specifieke kraamcadeau wensen? 

Laat het ons weten, er is veel mogelijk!