Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Geboorte

Breadcrumbs

Geboorte

Geboorte

Opzoek naar een originele geboortevlag? Onze vlaggen worden met de hand gemaakt en zijn dus uniek! Gemaakt van hoge kwaliteit wafelstof en katoen. De vlaggen kunnen gewoon in de wasmachine. Hierdoor kun je de vlag dus lekker vaak gebruiken. Niet alleen leuk als de vlag uit mag omdat het baby’tje geboren is. Ook later bij zijn of haar verjaardag kun je deze vlag uithangen!

Geboorte aankondiging met naam bestellen?

Wij streven ernaar om hem dezelfde dag nog te verzenden. Uiteraard gaan wij discreet om met de geheimhouding van de naam wanneer de vlag al voor de geboorte besteld worden.

Wil je geen heel groot bord in de tuin maar op een iets subtielere manier aan iedereen laten zien dat de kleine geboren is? Dan hebben wij geboorteslingers met naam. Van stof of van houtschijven. Voor jongens hebben we blauwe vlaggenlijntjes en voor meisjes roze. Ben je niet zo van roze en blauw dan hebben wij ook mooie neutrale slingers.

Onze vlaggenlijnen met naam zijn niet alleen leuk om voor het raam te hangen in de kraamtijd, ze staan ook erg leuk ter decoratie op het babykamertje. En de slingers kunnen natuurlijk op elke verjaardag leuk gebruikt worden! Een multifunctionele feestslinger dus!

Wij proberen de slingers altijd op de dag van het plaatsen van de bestelling nog te verzenden.

Opzoek naar leuke versiering om de geboorte van jullie baby te vieren? Zooza heeft de meest feetselijke ballonnen en stijlvolle honeycombs. Ook ballonnen met de tekst ‘girl’ of ‘boy’ zijn verkrijgbaar bij ons. Leuk om op te hangen wanneer de kleine geboren is. Maar ook tijdens de babyshower of het kraamfeest zijn deze versieringen erg leuk.

Als de kleine dan eindelijk geboren is dan wil je de feestelijke versieringen natuurlijk zo snel mogelijk ophangen.

Daarom streven wij er bij alle geboorteversieringen naar om de producten dezelfde dag nog te verzenden. Ophalen in Oudewater mag natuurlijk ook!