Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Kraamcadeaus

Breadcrumbs

Kraamcadeaus

Goudkleurige mama ketting met initialen baargoud

Vanaf

24.95

Kraamcadeaus van Zooza

Opzoek naar een origineel kraamcadeau? Dan ben je bij Zooza aan het juiste adres! Van slofjes tot rompertjes met grappige teksten, van speenkoorden tot mijlpaalkaarten. Er is voor ieder wat wils!

Unieke kraamcadeautjes

Dat is wat wij het liefste doen. Echt iets unieks maken. Want wat is er leuker dan een heel persoonlijk cadeau geven wanneer er een kindje geboren is? Wat denk je bijvoorbeeld van een muurdecoratie voor op het babykamertje waarop wij de tekst van het geboortekaartje drukken? Of de tekst die het kindje heeft meegekregen bij Kinderdoop of opdragen.

Kraamcadeau voor moeder

Opzoek naar een kraamcadeautje voor de kersverse mama? Hiervoor hebben wij de mooiste mamasieraden. Want wat is er mooier voor een moeder dan de namen van haar kind(eren) bij zich te dragen? Je kunt ervoor kiezen om haar een armband te geven met gegraveerde bedeltjes. Op de bedeltjes kunnen wij dan de namen van haar kinderen graveren. Maar data of andere (korte) teksten zijn ook mogelijk. 

Naast onze sieraden met graveringen kun je natuurlijk ook kiezen voor een mama ketting met initialen of een mama armband met de namen van haar kinderen in letterkralen.

Kraamcadeau voor vader

Ook voor trotse papa’s hebben wij superleuke kraamcadeaus!  Een gave leren papa-armband bijvoorbeeld, waar wij de namen van zijn kind(eren) in drukken. Of een stoere kralenarmband met de initialen van zijn kinderen eraan. 

Kraamcadeau bij geboorte van een jongen, meisje of tweeling

Ben je inspiratieloos als het gaat om het vinden van het juiste cadeau bij geboorte? Lees dan onze blogs vol met tips!

Cadeau bij verlies van een kindje

Wij helpen je ook graag om aan een passend cadeau wanner ouders hun kindje verloren zijn. Een mooie herinnering is vaak heel waardevol en troostend voor het gezin. Wij kunnen een mooie nagedachtenis verwerken in een sieraad of in een (muur)decoratie. Wil je overleggen of heb je specifieke wensen, neem dan even contact op. Wij vinden het fijn om persoonlijk contact te hebben, zeker als het om iets kwetsbaar als het verliezen van een kindje gaat.

Van 15 juli t/m 1 augustus zijn wij op vakantie. 

Bestellen kan wel in deze periode, wij verzenden echter pas weer vanaf 2 augustus.