Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Over mij

Leuk dat je mijn webshop bezoekt! Graag wil ik me even aan je voorstellen. Dit ben ik; Elize Bos, 36 jaar jong, getrouwd met mijn grote liefde Tony,  moeder,  onderneemster en levensgenieter. Genieten van het leven houdt voor mij in: een lekker stuk hardlopen, uitgebreid koken, een goed glas wijn, een stukje rijden op de motor en creatief bezig zijn.

Al een aantal jaren maak ik met veel plezier sieraden en ontwerp ik unieke decoraties voor kinderkamertjes. Omdat mijn onderneming (in een hele andere branche) veel tijd in beslag nam, kwam het er nooit van om mijn ontwerpen professioneel op de markt te zetten.

En toen kwam het Coronavirus…in één klap lag mijn hele onderneming stil en zat ik thuis. Opeens was ik niet alleen moeder van Femm en Nore, mijn 2 dochters van 7, maar ook juf. Heftig, maar ook erg leerzaam. Omdat mijn onderneming helemaal stil kwam te liggen was daar wel tijd om nieuwe dingen te ontwerpen, om plannen te maken én om een webshop te bouwen! Elk nadeel heeft dus zo weer zijn voordeel ;-).

De meeste producten die je in de webshop vindt, zijn handgemaakt. Het leuke daarvan is dat ik daarmee echt maatwerk kan leveren. Ik vind het supergaaf als ik een mailtje of Whatsapp berichtje krijg van iemand die een speciale tekst op een muurdecoratie voor het babykamertje wil laten zetten bijvoorbeeld. Of als de klant zelf een idee heeft hoe zijn of haar sieraad eruit zou moeten zien. Het doet me enorm goed als ik hoor dat de klant tevreden is en ik een uniek product geleverd heb. Schroom dus niet om contact op te nemen, ik help je graag!

Ik hoop dat ik heel veel trotse ouders, baby’s,  grote broers en zussen blij mag maken met de producten van Zooza. Ik help je graag aan dat unieke product dat je in gedachte hebt!

Enthousiaste groet,

Elize Bos, Zooza

06- 28 98 58 24 – contact@zooza.nl

Van 15 juli t/m 1 augustus zijn wij op vakantie. 

Bestellen kan wel in deze periode, wij verzenden echter pas weer vanaf 2 augustus.