Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Sieraden

Breadcrumbs

Sieraden

Unieke handgemaakte sieraden

Opzoek naar een uniek sieraad met bijzondere betekenis? Bij Zooza maken wij sieraden waaraan wij de namen van kinderen of kleinkinderen bevestigen. In onze webshop vind je deze originele sieraden voor trotse vaders, moeders of grootmoeders! Ook voor kinderen van alle leeftijden maken wij sieraden met naam.

Alle sieraden worden met de hand gemaakt dus er is heel veel mogelijk!

Heb je andere wensen? Alles wordt met de hand gemaakt dus er is heel veel mogelijk! Mail of bel ons, we helpen je graag om jouw unieke sieraad te ontwerpen. Zo zijn onze sieraden ook mogelijk met andere teksten, coördinaten of data. Wanneer je een kindje in herinnering wil meedragen kunnen wij een hartje graveren / bevestigen.

Papa sieraden

Ook onze papa-armbanden worden met de hand gemaakt. Kies je voor stoer leer met een robuuste, chroomkleurige sluiting of voor een hippe zwarte kralenarmband? Aan de kralenarmbanden bevestigen wij de initialen van zijn kinderen. Op het leer kunnen wij namen, initialen, coördinaten of andere teksten graveren.

Wil je net even wat anders als wat je in onze webshop vindt? Neem contact op, we maken heel graag jouw unieke, gepersonaliseerde sieraad zoals jij hem wenst.

Moeder-dochter sieraden

Samen een sieraad dragen met bijzondere betekenis? Onze moeder-dochter armbanden zijn speciaal voor moeders en dochters die trots zijn op hun band samen. De armbanden zijn geschikt voor elke leeftijd, dus ook wanneer de dochters al volwassen zijn! Ook leuk om samen aan te schaffen als hartsvriendinnen, nichtjes of zussen.

Laat bijvoorbeeld een armband maken met gegraveerde labels en laat daar elkaars namen of data in graveren. Of wat dacht je van onze gave moeder-dochter armbanden met initialen? Heb je andere wensen? Alles wordt met de hand gemaakt dus er is heel veel mogelijk! We denken graag met je mee.

Gepersonaliseerde kindersieraden

Voor kinderen maken wij ook sieraden met naam. Zowel voor jongens als voor meisjes, van jong tot oud. Van peuter tot tiener, voor iedere leeftijd en elke smaak is er wel iets te vinden in onze webshop.

Dus, ben je op zoek naar een origineel verjaardagscadeau voor een kind of een uniek cadeau bij geboorte? Bij Zooza vindt je het. Persoonlijk, hip en ook nog eens snel geleverd.

Wil je het cadeau direct naar de gelukkige op laten sturen? Dat kan natuurlijk! Als je je winkelmandje bekijkt kun je ‘verpakken als cadeautje’ aanklikken. Vink deze aan en wij zorgen dat het cadeautje mooi verpakt bij de ontvanger aankomt.

Baby armbandjes

Opzoek naar een origineel baby armbandje? Wij maken onze baby armbandjes met de hand en nèt even anders als de klassieke baby armbandjes die je kent van vroeger. Onze baby armbandjes worden met de hand gegraveerd. Daarmee onderscheiden wij ons van de baby armbandjes die met een machine gegraveerd worden. Echt een uniek, persoonlijk cadeau dus.

Wil je net even wat anders als wat je in onze webshop vindt?  Neem contact op, we maken heel graag jouw unieke, gepersonaliseerde sieraad zoals jij hem wenst.