Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Baby armbandjes

Breadcrumbs

Sieraden

baby armbandje met naam goud

25.95

Baby armbandjes met naam

Opzoek naar een origineel kraamcadeautje? Kies dan voor Zooza’s baby armbandjes. Gegarandeerd nergens anders verkrijgbaar! Ik, Elize, maak alle gepersonaliseerde baby armbandjes zelf. Je kunt ze dus helemaal naar wens laten maken. Zie je een baby armbandje met naam in de webshop die je net even anders wil, neem dan even contact op. Ik help je graag !

Gegraveerde baby sieraden

Onze babyarmbandjes worden natuurlijk gepersonaliseerd met de naam van de baby. De graveringen zijn niet zo klassiek als de graveringen die je kent. Dit komt omdat ik de armbandjes met de hand graveer. Met een malletje sla ik elke letter in het materiaal. Hierdoor krijgen de sieraden een unieke, wat stoerdere look. 

Baby armbandje als kraamcadeau

Vaak worden baby armbandjes met naam gegeven als kraamcadeau. Maar ook als cadeau op een kraamfeest of als doop- of opdraagcadeau is een gepersonaliseerd baby armbandje een goed idee! Wil je het armbandje direct naar de ontvanger versturen? Dat kan! Aan het einde van het bestelproces kun je ervoor kiezen om het pakketje naar een ander afleveradres te versturen als jouw eigen adres. Ook kun je dan direct aangeven dat je het pakje als cadeautje verpakt wil hebben, desgewenst zelfs inclusief een persoonlijke boodschap.

Baby armbandje op maat

Zoals al gezegd; ik maak de armbandjes met de hand en maak ze graag naar wens. Dus ook als de baby een heel smal polsje heeft, of juist een wat bredere pols. Geef het even aan dan maak ik de armband zo dat hij direct gedragen kan worden door de kleine spruit!

Kortom; voor de meest originele baby armbandjes met naam ben je bij Zooza aan het juiste adres!

Van 15 juli t/m 1 augustus zijn wij op vakantie. 

Bestellen kan wel in deze periode, wij verzenden echter pas weer vanaf 2 augustus.