Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Mama Sieraden

Breadcrumbs

Sieraden

Goudkleurige mama ketting met initialen baargoud

Vanaf

24.95

Mama Sieraden

Al onze sieraden worden met de hand gemaakt. Zo ook onze Mama sieraden, zowel de Mama armbanden als de  Mama kettingen. En we doen niets liever dan onze klanten blij maken met een sieraad dat helemaal gepersonaliseerd is.

Wat denk je bijvoorbeeld van onze hippe leren armbanden met handgegraveerde labels? Op de labeltjes graveren wij dan de namen van haar kinderen. Of desgewenst initialen of geboortedata. Er is veel mogelijk en we maken graag alles precies zoals jij het graag wil.

Zooza’s Mama kettingen worden ook met de hand gemaakt, met hoogwaardige materialen die kleurvast en allergie arm zijn. De mamaketting met initialen bijvoorbeeld, worden gemaakt van Stainless Steel. Dit materiaal is naast kleurvast en allergie-arm ook nog eens superstevig. Aan de ketting bevestigen wij de initialen van de namen van haar kinderen. Soms kiest men er ook voor om het initiaal van de partner er ook aan te bevestigen. 

 

Gepersonaliseerde sieraden, écht een origineel persoonlijk cadeau  voor haar!

Jaaaa, want persoonlijker kun je het niet maken. Onze mamasieraden worden op maat gemaakt, er is dus nooit een sieraad wat precies hetzelfde is. Vind je nét niet wat je zoekt, mail ons dan, er is veel mogelijk.

Het cadeau dus voor moeders. Als kraamcadeautje, voor Moederdag, voor haar verjaardag, voor kerst, of gewoon zomaar, omdat ze zo’n fantastische moeder is!

 

Een mama armband of mama ketting op maat laten maken? Neem contact met ons op!

Naast Mamasieraden maken wij ook Papasieraden, Kindersieraden en Babysieraden!