Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Papa armbanden

Breadcrumbs

Sieraden

mannenarmband kralen met initialen zwart

Vanaf

11.95

Het leukste cadeau voor troste vaders: een papa armband !

Opzoek naar een origineel, persoonlijk cadeau voor een man? Dan ben je bij Zooza aan het juiste adres! Of je nu opzoek bent naar een cadeau voor zijn verjaardag, voor Vaderdag of gewoon zomaar, Zooza’s papa sieraden zijn hét cadeau voor hippe papa’s! Zo geef je echt een cadeau met bijzondere waarde.

Kraamcadeau voor kersverse vaders

Wat ook een leuk idee is: geef één van onze papa sieraden cadeau als kraamcadeau voor vaders. Moeders krijgen natuurlijk vaak een cadeau in de kraamtijd. Maar ook voor kersverse vaders is het erg leuk om een cadeau te geven dat symbool staat voor zijn vaderschap

Vaak verwerken wij de namen van kinderen of kleinkinderen in de sieraden. Maar ook data, initialen, coördinaten of andere teksten zijn mogelijk. Om een initiaal van een kind in een armband te verwerken gebruiken wij bijvoorbeeld een subtiele letterkraal. Als het om een leren armband gaat dan drukken wij de letters in het leer. Ook graveren is mogelijk, hiervoor gebruiken wij geen klassieke schrijfletters maar stoere blokletters.

 

Wij maken al onze sieraden met de hand, ze zijn dus nergens anders verkrijgbaar!

Voor het maken van onze sieraden voor vaders gebruiken wij echt runderleer en Stainless Steel. Materialen van hoge kwaliteit dus. En omdat onze sieraden handgemaakt zijn kunnen we maatwerk leveren. Zie je een armband die je nét even anders wilt als op de product foto? Geen probleem, er is heel veel mogelijk!

Enthousiast geworden van onze heren armbanden? Wellicht ben je dan ook benieuwd naar onze Mama, Kids en  Baby armbanden?

Op Zooza’s sieraden zit doorgaans een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Is jouw aankoop een cadeautje? Maak dan gebruik van onze cadeau service! Wij verpakken het graag feestelijk voor je! 

 

Als je écht een uniek cadeau aan hem wil geven, geef je een Zooza papa sieraad!

Hoe leuk is het als je als trotse vader de namen van je kinderen bij je kunt dragen? Of de geboortedata van je kids? Ben je vader van een sterrenkind? Dan vinden wij het mooi om een hartje te graveren aan een label of te drukken op leer. Of de naam van het kindje in combinatie met een hartje. Net wat je wens is.

Misschien ben je helemaal geen vader maar wil je de initialen van je geliefde in een sieraad laten verwerken. Of jullie trouwdatum of de coördinaten van jullie plekje samen.  Ook dat is natuurlijk mogelijk. 

Tip: Laat een sieraad maken met de naam of initiaal van je geliefde, je zus, broer of beste vriend(in) en geef hem of haar een sieraad met jouw naam of initiaal erop. Een bijzonder cadeau voor jullie beiden!