Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Sieraden Kids

Breadcrumbs

Sieraden

Kindersieraden met naam

Al onze sieraden worden met de hand, op maat, gemaakt. Zo ook onze kindersieraden. Of je nu een stoere armband zoekt voor een jongen of een mooie ketting voor een meisje, je vindt voor ieder kind wat wils in onze webshop! 

Opzoek naar een origineel cadeau voor een kind?

Dan ben je bij Zooza aan het goede adres. Omdat wij al onze kinderarmbanden en kinderkettingen met de hand maken geef je dus altijd iets unieks! Een ideaal cadeau dus voor een kinderverjaardag, kinderfeestje of als interklaascadeau.

Gepersonaliseerde sieraden voor kinderen

Een armband of ketting met naam is natuurlijk altijd leuk. Maar er is nog meer mogelijk! Heb jij bijvoorbeeld een kind die vaak wegloopt? Ga dan voor de ketting met identiteitsplaatje, waarop wij jullie adres graveren. Of wat dacht je van het armbandje met telefoonnummer? Ook ideaal voor dagjes pretpark of dierentuin.

Moeder-dochter sieraden

Onze moeder-dochtersieraden zijn natuurlijk speciaal voor moeders en dochters. Maar zijn ook zeker te gebruiken voor zussen die een speciale band hebben, of vriendinnen. Hoe bijzonder is het, om elke dag elkaar naam dicht bij je te dragen?!