Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Zwanger

Zwanger

Of je nu zelf zwanger bent, een cadeau zoekt voor je zus die zwanger is of als je een babyshower moet regelen voor een vriendin, bij Zooza webshop ben je aan het juiste adres!

Joehoe! Je vriendin, zus, nicht of collega is zwanger! Dat verdiend een speciaal cadeautje! Maar wat geef je aan iemand die in verwachting is?

Een kraambezoekboek bijvoorbeeld. Of een heerlijk zachte badcape, mijlpaalkaarten of bewaarbuisjes voor het eerste tandje en haarlokje. Dat, en nog heel veel meer shop je bij Zooza!

Het is natuurlijk het leukste om het cadeau persoonlijk te geven. Niet in de gelegenheid om het cadeau persoonlijk te geven? Dan kunnen wij het zwangerschapscadeau ook per post verzenden. Laat weten waar we het pakketje heen mogen sturen en wij regelen het!

Als je dan (misschien wel ‘eindelijk’) zwanger bent dan wil je dat natuurlijk het liefst van de daken schreeuwen.

Willen jullie op een originele manier aan jullie omgeving laten weten dat jullie in verwachting zijn? Dan hebben wij de oplossing!

Wat dacht je van servies met daarop de tekst ‘je wordt oma’? Of ‘gefeliciteerd tante Lisa!’. Origineler kan het niet! Vul een tekst naar keuze in en verras jouw omgeving met een etentje waarin de tekst met elke hap zichtbaarder wordt.

Naast os zwangerschapsonthullingsservies hebben wij ook nog leuke armbandjes waarmee jullie kunnen onthullen dat jullie in verwachting zijn.

Wil je het geslacht van het kindje op een leuke manier onthullen?

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om er een geslachtsonthullingsfeest van te maken, ook wel een gender reveal party genoemd. Zooza biedt de leukste producten aan om tijdens dit feestje het geslacht te onthullen.

Weet je zelf ook nog niet of het een jongen of een meisje wordt?

Kies dan voor onze gender reveal ‘verrassing’ producten. Geef bij de bestelling dan het emailadres van jullie vertrouwenspersoon of echoscopist. Laat deze persoon ons een mailtje sturen met het geslacht van jullie kindje en wij sturen de producten die daarbij passen naar jullie toe!

Aan jou de schone taak om een babyshower te organiseren?

Ook dan ben je bij Zooza aan het juiste adres! Om te beginnen hebben wij originele zwangerschapscadeautjes. Daarnaast bieden wij leuke versiering voor de babyshower aan. Voor zwangerschap van een meisje, zwangerschap van een jongen maar ook neutrale producten voor als het geslacht nog niet bekend is.

Wat doe je zoal op een babyshower? Je leest het in de blog die binnenkort verschijnt op onze Blog pagina.