Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Babyshower

Breadcrumbs

Zwanger

Babyshower invulkaarten

0.99

Babyshower

Mag jij de babyshower organiseren voor je beste vriendin, je zus of je nicht? Ook dan ben je bij Zooza aan het juiste adres. Van decoratie, in roze of blauw, tot aan leuke activiteiten.  Wij helpen je graag!

Activiteiten babyshower

Tja, er wordt natuurlijk wel van je verwacht dat je creatief bent. Gelukkig zijn er allerlei spelletjes op internet te vinden die je zo kunt ‘stelen’ van iemand anders.

Ook kun je ervoor kiezen om bijvoorbeeld ons Babyshower boek aan te schaffen. Hierin staan 4 leuke activiteiten. Daarnaast bevat het boek invulkaarten die leuk zijn om in te laten vullen door iedereen. Deze zijn dan weer leuk om te bewaren als aandenken voor de zwangere.

Uiteraard is het gezellig om met elkaar een hapje te eten tijdens de babyshower. Voor een beetje extra vermaak is het leuk om de roze babyshower servetten of de blauwe babyshower servetten op tafel te leggen ;-). 

Versiering babyshower

Een geslaagde babyshower valt of staat natuurlijk met de juiste aankleding van de ruimte. Hiervoor hebben wij roze pompoms, blauwe pompoms, roze ballonnen, blauwe ballonnen en een leuke deurhanger die je kunt personaliseren met je eigen tekst!

Weet de zwangere nog niet wat het wordt dan kies je een combinatie van blauwe en roze versiering.

Cadeautje babyshower

Het is gangbaar dat iedereen een cadeautje voor de zwangere meeneemt naar de babyshower. Kijk daarvoor eens op deze pagina!