Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Zwangerschapsaankondiging

Breadcrumbs

Zwanger

Zooza’s zwangerschapsaankondigingen

Jaaaaa, jullie zijn zwanger! Het liefst schreeuw je het natuurlijk van de daken. Maar hoe leuk is het om jullie omgeving op een leuke manier te verrassen met een super originele zwangerschapsaankondiging? Maak een extra grote verassing van de onthulling van het feit dat jullie in verwachting zijn!

 

Zwangerschapsbekendmaking borden en bekers

Het servies met tekst in onze webshop wordt door ons zelf met de hand geschreven. Na het schrijven bakken wij het servies af waardoor de teksten water (en voeding) bestendig is. Het advies is echter wel om het servies met de hand, met lauw water te wassen en voorzichtig om te gaan met het servies. Bij intensief gebruik zal de tekst op den duur vervagen.

Maar, hoe leuk is dat…. Dat je je ouders of vrienden uitnodigt voor een dinertje of koffietje bij jullie thuis, om hen op originele manier te verrassen met het nieuws dat jullie zwanger zijn! Met elke hap wordt de tekst op het bord meer zichtbaar…een diner om nooit te vergeten! 

 

Rompers en slabbetjes met zwangerschapsaankondiging

Leuke rompertjes en slabbetjes met tekst zijn ook te bestellen in onze webshop. De rompers zijn standaard in maat 62 maar zijn eventueel ook in een andere maat te bestellen. De levertijd is dan alleen iets langer.

Geef je ouders een leuk rompertje cadeau bijvoorbeeld, met de tekst: ‘jullie worden opa en oma’. Of, wanneer je zwanger bent en jullie al 1 of meer kindjes hebben: nodig je vrienden uit voor een etentje en laat (één van) jullie kinderen een slabbetje dragen met de tekst ‘grote zus‘ of ‘grote broer‘. 

 

Armbandje grote broer of zus

Onze armbandjes maken wij met de hand en kunnen dus gemaakt worden met een tekst naar keuze.

Zijn de armbandjes op de pagina ‘zwangerschapsaankondiging’ nèt niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze kindersieraden met naam. Vul dan bijvoorbeeld bij het bestellen bij het invulveld ‘naam’ in: grote zus. Andere wensen? Wij leveren maatwerk dus er is veel mogelijk!

Koffertjes met tekst

Ook onze koffertjes met zwangerschapsaankondiging zijn een groot succes. Geef de aanstaande opa en oma een verrassend cadeau; een koffertje met de tekst ‘opa en oma logeerkoffertje’. Hoe leuk is dat? Ook mogelijk met ‘opa logeerkoffertje’, ‘oma logeerkoffertje’, tante logeerkoffertje’, ‘oom logeerkoffertje’ of ‘oom en tante logeerkoffertje’. Andere wensen wat betreft de tekst? Laat het ons weten, er is veel mogelijk!

Zwangerschapsaankondiging op Facebook en instagram

Willen jullie de zwangerschap bekendmaken via socials als bijvoorbeeld Facebook en Instagram? Er zijn natuurlijk tal van mogelijkheden om dat te doen. Een leuke mannier is bijvoorbeeld het posten van een rompertje met daarop de tekst ‘Coming soon’, ook verkrijgbaar in onze webshop.

Ook kun je grote broer of zus een romper of slabbetje laten dragen met de tekst ‘Ik word grote broer’ of ‘Ik word grote zus’. Of wat dacht je van onze hippe houten badges met de tekst ‘grote broer’ of ‘grote zus’. 

Ook is het leuk om bijvoorbeeld een rijtje met jullie schoenen te maken, daar een foto van te maken. Daarna maak je nog een foto met diezelfde schoenen met daarnaast een setje slofjes (ook verkrijgbaar in onze webshop). Posten maar!

Één van onze unieke zwangerschapsbekendmakingen bestellen?

Shop ze nu direct! Heb je zelf een idee om jullie zwangerschap op een ludieke manier  te onthullen maar vind je de juiste materialen daar (nog) niet voor? Wellicht kunnen wij jullie helpen! Stuur ons gerust een mailtje, we helpen jullie graag! Samen komen we vast wel tot een oplossing!

 

Van 15 juli t/m 1 augustus zijn wij op vakantie. 

Bestellen kan wel in deze periode, wij verzenden echter pas weer vanaf 2 augustus.