Score van 9,9 via

Verzenden via

Betalen met

Unieke producten voor
papa’s, mama’s en kids

Zwangerschaps aankondiging

Breadcrumbs

Zwanger

Zooza’s zwangerschapsaankondigingen

Jaaaaa, jullie zijn zwanger! Het liefst schreeuw je het natuurlijk van de daken. Maar hoe leuk is het om jullie omgeving op een leuke manier te verrassen met een super originele aankondiging van het feit dat jullie in verwachting zijn? 

Zwangerschapsbekendmaking borden en bekers

Het servies met tekst in onze webshop wordt door ons zelf met de hand geschreven. Na het schrijven bakken wij het servies af waardoor de teksten water (en voeding) bestendig is. Het advies is echter wel om het servies met de hand, met lauw water te wassen en voorzichtig om te gaan met het servies. Bij intensief gebruik zal de tekst op den duur vervagen.

Maar, hoe leuk is dat…. Dat je je ouders of vrienden uitnodigt voor een dinertje of koffietje bij jullie thuis, om hen op originele manier te verrassen met het nieuws dat jullie zwanger zijn! Met elke hap wordt de tekst op het bord meer zichtbaar…een diner om nooit te vergeten! 

Rompers en slabbetjes met zwangerschapsaankondiging

Leuke rompertjes en slabbetjes met tekst zijn ook te bestellen in onze webshop. De rompers zijn standaard in maat 62 maar zijn eventueel ook in een andere maat te bestellen. De levertijd is dan alleen iets langer.

Geef je ouders een leuk rompertje cadeau bijvoorbeeld, met de tekst: ‘jullie worden opa en oma’. Of, wanneer je zwanger bent en jullie al 1 of meer kindjes hebben: nodig je vrienden uit voor een etentje en laat (één van) jullie kinderen een slabbetje dragen met de tekst ‘grote zus‘ of ‘grote broer‘. 

Armbandje grote broer of zus

Onze armbandjes maken wij met de hand en kunnen dus gemaakt worden met een tekst naar keuze.

Zijn de armbandjes op de pagina ‘zwangerschapsaankondiging’ nèt niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan eens bij onze kindersieraden met naam. Vul dan bijvoorbeeld bij het bestellen bij het invulveld ‘naam’ in: grote zus. Andere wensen? Wij leveren maatwerk dus er is veel mogelijk!

Één van onze unieke zwangerschapsbekendmakingen bestellen?

Shop ze nu direct!